Αποτελέσματα υπηρεσίας υποστήριξης Διανοητικής Ιδιοκτησίας από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια έναν εκτεταμένο μηχανισμό παροχής υπηρεσιών υποστήριξης σε θέματα καινοτόμου επιχειρηματικότητας
FutureEnterprise – FP7
Παρουσίαση έργου FutureEnterprise, 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο (FP7)
Υποστήριξη σε θέματα διανοητικής ιδιοκτησίας
Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ παρέχει δωρεάν υποστήριξη σε θέματα προστασίας και αξιοποίησης της διανοητικής ιδιοκτησίας των επιχειρήσεων
Πραγματοποίηση επιχειρηματικών αποστολών από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι επιχειρηματικές αποστολές των επιχειρήσεων που υποστηρίζει το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, σε εκθέσεις και επιχειρήσεις του εξωτερικού
Υποστήριξη σε θέματα καινοτομίας
Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ παρέχει δωρεάν υποστήριξη σε θέματα οργανωτικής και τεχνολογικής καινοτομίας μέσα από την εκπόνηση εξατομικευμένων σχεδίων καινοτομίας
Δρόμοι Κρασιού Αθήνας
Με τη συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ δημιουργήθηκε το επιχειρηματικό δίκτυο «Δρόμοι του κρασιού Αθήνας»
Επιχειρηματική αποστολή του CRECOS στο ετήσιο συνέδριο της "FNAIM"
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιχειρηματική αποστολή του CRECOS στο ετήσιο συνέδριο της "FNAIM" με την υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Επιχειρηματική συνάντηση διαχείρισης ακινήτων
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 17/2/2015, η επιχειρηματική συνάντηση του Δικτύου Συντονισμένης Διαχείρισης Διάσπαρτων Ακινήτων (CRECOS), με την υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.
Βράβευση της nutrINsider ως app για το 2015
H nutrINsider βραβεύτηκε ως app της χρονιάς 2015 στο Infocom Mobile World
Oι Δρόμοι του Kρασιού Αθήνας στα Βραβεία Γαστρονόμου 2015
Οι Δρόμοι του Kρασιού Αθήνας - Wines of Athens βραβεύτηκαν στα Βραβεία Γαστρονόμου 2015
Xρυσό βραβείο για το ελαιόλαδο Eirini Plomariou
Το Βιολογικό αφιλτράριστο μονοποικιλιακό Ελαιόλαδο Eirini Plomariou απέκτησε ένα ακόμη Xρυσό βραβείο στην Έκθεση “The Copenhagen International Olive Oil Awards/Competition”.
Πραγματοποίηση επιχειρηματικής αποστολής του CluBE με την υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Cluster Βιοενέργειας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE) στην EUBCE 2015
Επιχειρηματική Συνάντηση «Δημιουργώντας Επιχειρηματικά Δίκτυα στην Πόλη - Agora of Pandrossou»
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ επιχειρηματική συνάντηση για το cluster "Agora of Pandrossou"

Οι Δρόμοι του Kρασιού Αθήνας - Wines of Athens, που αποτελεί επιχειρηματική πρωτοβουλία 5 ξεχωριστών οινοποιείων της Αττικής και αναπτύχθηκε με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, συμμετείχαν για πρώτη φορά στην μεγάλη έκθεση κρασιού που πραγματοποιήθηκε στις 7-8-9 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο περίπτερο των Δρόμων Κρασιού Αθήνας-WinesofAthens παρουσιάστηκαν τα κρασιά από Σαββατιανό, την τοπική ποικιλία της Αττικής, φρέσκα ή περασμένα από βαρέλι καθώς και οι ρετσίνες τους.

Οι εντυπώσεις των επισκεπτών ήταν άριστες και τα σχόλια πολύ κολακευτικά καθώς το ευρύ κοινό έχει μείνει με την εντύπωση ότι τα κρασιά της Αττικής είναι χαμηλής ποιότητας. Η εξαιρετική ποιότητα των οίνων από Σαββατιανό και οι διαφορετικές εικόνες του ανάλογα με την οινοποίηση ενθουσίασαν και τους ψαγμένους οινόφιλους και δημοσιογράφους.

Οι οινοποιοί των Δρόμων του κρασιού Αθήνας δέχτηκαν συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία τους από πολλούς συναδέλφους οινοποιούς, οι οποίοι θεώρησαν ότι η Αττική και τα κρασιά της το άξιζαν.

Τα οινοποιεία Κοκοτού, Παπαγιαννάκου, Φράγκου, Μυλωνά και Μάρκου συμμετείχαν επίσης στο Athens Wine Week που οργανώθηκε την εβδομάδα του Οινοράματος σε διάφορα εστιατόρια και Winebars της πόλης. Οι Δρόμοι κρασιού Αθήνας παρουσίασαν τις ρετσίνες των οινοποιείων στο wine bar Heteroclito, όπου σερβίρονταν επί μία εβδομάδα σε ποτήρι ή φιάλη συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων.

Στο τέλος του μήνα θα είναι χορηγοί στα εγκαίνια της μεγάλης έκθεσης του Μουσείου Μπενάκη «It's all so souvenir to me. Vol 3» στο κτίριο της Πειραιώς.

Joomla Template by Joomla51.com