Αποτελέσματα υπηρεσίας υποστήριξης Διανοητικής Ιδιοκτησίας από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια έναν εκτεταμένο μηχανισμό παροχής υπηρεσιών υποστήριξης σε θέματα καινοτόμου επιχειρηματικότητας
FutureEnterprise – FP7
Παρουσίαση έργου FutureEnterprise, 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο (FP7)
Υποστήριξη σε θέματα διανοητικής ιδιοκτησίας
Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ παρέχει δωρεάν υποστήριξη σε θέματα προστασίας και αξιοποίησης της διανοητικής ιδιοκτησίας των επιχειρήσεων
Πραγματοποίηση επιχειρηματικών αποστολών από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι επιχειρηματικές αποστολές των επιχειρήσεων που υποστηρίζει το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, σε εκθέσεις και επιχειρήσεις του εξωτερικού
Υποστήριξη σε θέματα καινοτομίας
Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ παρέχει δωρεάν υποστήριξη σε θέματα οργανωτικής και τεχνολογικής καινοτομίας μέσα από την εκπόνηση εξατομικευμένων σχεδίων καινοτομίας
Δρόμοι Κρασιού Αθήνας
Με τη συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ δημιουργήθηκε το επιχειρηματικό δίκτυο «Δρόμοι του κρασιού Αθήνας»
Επιχειρηματική αποστολή του CRECOS στο ετήσιο συνέδριο της "FNAIM"
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιχειρηματική αποστολή του CRECOS στο ετήσιο συνέδριο της "FNAIM" με την υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Επιχειρηματική συνάντηση διαχείρισης ακινήτων
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 17/2/2015, η επιχειρηματική συνάντηση του Δικτύου Συντονισμένης Διαχείρισης Διάσπαρτων Ακινήτων (CRECOS), με την υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.
Βράβευση της nutrINsider ως app για το 2015
H nutrINsider βραβεύτηκε ως app της χρονιάς 2015 στο Infocom Mobile World
Oι Δρόμοι του Kρασιού Αθήνας στα Βραβεία Γαστρονόμου 2015
Οι Δρόμοι του Kρασιού Αθήνας - Wines of Athens βραβεύτηκαν στα Βραβεία Γαστρονόμου 2015
Xρυσό βραβείο για το ελαιόλαδο Eirini Plomariou
Το Βιολογικό αφιλτράριστο μονοποικιλιακό Ελαιόλαδο Eirini Plomariou απέκτησε ένα ακόμη Xρυσό βραβείο στην Έκθεση “The Copenhagen International Olive Oil Awards/Competition”.
Πραγματοποίηση επιχειρηματικής αποστολής του CluBE με την υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Cluster Βιοενέργειας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE) στην EUBCE 2015
Επιχειρηματική Συνάντηση «Δημιουργώντας Επιχειρηματικά Δίκτυα στην Πόλη - Agora of Pandrossou»
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ επιχειρηματική συνάντηση για το cluster "Agora of Pandrossou"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 17/2/2015, η επιχειρηματική συνάντηση* του Δικτύου Συντονισμένης Διαχείρισης Διάσπαρτων Ακινήτων (Cluster of Real Estate Coordinated Services – CRECOS), με την υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ. To επιχειρηματικό δίκτυο CRECOSαποτελείται από διάφορες ειδικότητες του κλάδου όπως μεσίτες, διαχειριστές ακινήτων, πιστοποιημένους εκτιμητές, μηχανικούς και φοροτεχνικούς και προσφέρει “μίας στάσης” οικονομικές υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης ακινήτων διάσπαρτων ανά την ελληνική επικράτεια.

Στην  επιχειρηματική συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Αθήνα), συμμετείχε πλήθος επιχειρήσεων από τον τομέα της διαχείρισης ακινήτων και άλλων ενδιαφερομένων μερών, οι οποίες ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρονται. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων συμμετείχαν εκπρόσωποι από την Ένωση Μεσιτών Αμερικής (NAR), του  δικτύου CEREAN (Central European Real Estate Associations Network), της εταιρίας FLEXMLS καθώς και Τραπεζών, Δήμων και εκπροσώπων των ιδιοκτητών ακινήτων. Αξίζει να τονιστεί ότι στη συνάντηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη στρατηγική προσέγγισης της αγοράς των ομογενών της Αμερικής.

Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής συνάντησης πραγματοποιήθηκαν επιμέρους συναντήσεις μεταξύ επιχειρήσεων, επαγγελματιών και φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό προκειμένου να διερευνηθούν προοπτικές συνεργασίας, με σκοπό την σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών.

Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών συναντήσεων έγιναν παρουσιάσεις από τον κο ChrisPolychron, Πρόεδρο της Ένωσης Μεσιτών Αμερικής, τον κο Αντώνη Αγγελάκη, στέλεχος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ,  τον κο Νίκο Μανομενίδη συντονιστή του CRECOS, την κα Ειρήνη Παπαδοπούλου, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του δικτύου CEREAN, τον κο DaleStinton, στέλεχος της Ένωσης Μεσιτών Αμερικής, τον κο SorinUndrea, στέλεχος FlexMLSEurope και τον κο Δημήτρη Σαμαρά Πρόεδρο του ομίλου εταιριών «Σαμαράς και Συνεργάτες».

Η  εν λόγω επιχειρηματική συνάντηση, πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της επιχειρηματικής αποστολής του CRECOS στο Παρίσι το Δεκέμβριο του 2014, στο 68o ετήσιο συνέδριο της "FNAIM" (Ένωση Μεσιτών Γαλλίας) και της ημερίδας για την παρουσίαση του επιχειρηματικού δικτύου το Μάιο του 2014, δράσεις οι οποίες επίσης πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι δράσεις αυτές υλοποιούνται στο πλαίσιο ενός πακέτου ολοκληρωμένων δράσεων υποστήριξης της καινοτομίας και των συνεργατικών σχηματισμών του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, εντός του οποίου υποστηρίζεται και το επιχειρηματικό δίκτυο CRECOS.

*Η επιχειρηματική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση της καινοτομίας και των μορφών συνεργασίας στις μικρές επιχειρήσεις» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Σχετικά Αρχεία:

 

Joomla Template by Joomla51.com