Αποτελέσματα υπηρεσίας υποστήριξης Διανοητικής Ιδιοκτησίας από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια έναν εκτεταμένο μηχανισμό παροχής υπηρεσιών υποστήριξης σε θέματα καινοτόμου επιχειρηματικότητας
FutureEnterprise – FP7
Παρουσίαση έργου FutureEnterprise, 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο (FP7)
Υποστήριξη σε θέματα διανοητικής ιδιοκτησίας
Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ παρέχει δωρεάν υποστήριξη σε θέματα προστασίας και αξιοποίησης της διανοητικής ιδιοκτησίας των επιχειρήσεων
Πραγματοποίηση επιχειρηματικών αποστολών από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι επιχειρηματικές αποστολές των επιχειρήσεων που υποστηρίζει το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, σε εκθέσεις και επιχειρήσεις του εξωτερικού
Υποστήριξη σε θέματα καινοτομίας
Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ παρέχει δωρεάν υποστήριξη σε θέματα οργανωτικής και τεχνολογικής καινοτομίας μέσα από την εκπόνηση εξατομικευμένων σχεδίων καινοτομίας
Δρόμοι Κρασιού Αθήνας
Με τη συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ δημιουργήθηκε το επιχειρηματικό δίκτυο «Δρόμοι του κρασιού Αθήνας»
Επιχειρηματική αποστολή του CRECOS στο ετήσιο συνέδριο της "FNAIM"
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιχειρηματική αποστολή του CRECOS στο ετήσιο συνέδριο της "FNAIM" με την υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Επιχειρηματική συνάντηση διαχείρισης ακινήτων
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 17/2/2015, η επιχειρηματική συνάντηση του Δικτύου Συντονισμένης Διαχείρισης Διάσπαρτων Ακινήτων (CRECOS), με την υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.
Βράβευση της nutrINsider ως app για το 2015
H nutrINsider βραβεύτηκε ως app της χρονιάς 2015 στο Infocom Mobile World
Oι Δρόμοι του Kρασιού Αθήνας στα Βραβεία Γαστρονόμου 2015
Οι Δρόμοι του Kρασιού Αθήνας - Wines of Athens βραβεύτηκαν στα Βραβεία Γαστρονόμου 2015
Xρυσό βραβείο για το ελαιόλαδο Eirini Plomariou
Το Βιολογικό αφιλτράριστο μονοποικιλιακό Ελαιόλαδο Eirini Plomariou απέκτησε ένα ακόμη Xρυσό βραβείο στην Έκθεση “The Copenhagen International Olive Oil Awards/Competition”.
Πραγματοποίηση επιχειρηματικής αποστολής του CluBE με την υποστήριξη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Cluster Βιοενέργειας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE) στην EUBCE 2015
Επιχειρηματική Συνάντηση «Δημιουργώντας Επιχειρηματικά Δίκτυα στην Πόλη - Agora of Pandrossou»
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ επιχειρηματική συνάντηση για το cluster "Agora of Pandrossou"

Το Γραφείο Ισότητας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Ν. Κορινθίας και με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ν. Κορινθίας, πραγματοποίησε την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, ενημερωτική εκδήλωση στους χώρους του Επιμελητηρίου της περιοχής.  

Η εκδήλωση είχε ως κύριο στόχο την πληροφόρηση αναφορικά με τις δράσεις που έχει αναλάβει το Γραφείο Ισότητας, αλλά και τις γενικότερες υπηρεσίες που προσφέρονται από τις δομές του ΙΜΕ και του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο νέος Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κύριος Γεώργιος Καββαθάς. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του παρουσίασε τις βασικές θέσεις, τις επιδιώξεις και τους στόχους της ΓΣΕΒΕΕ για την ουσιαστική και πολύπλευρη στήριξη των αυτοαπασχολουμένων και των μικρών επιχειρηματιών, υπό το πρίσμα των υφιστάμενων κοινωνικοοικονομικών συνθηκών. Ο κ. Καββαθάς αναφέρθηκε στις δράσεις του ΙΜΕ και του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ για τη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων, μέσα από τη διάγνωση προβλημάτων και τη διατύπωση προτάσεων αντιμετώπισης των αναγκών τους, καθώς και την προώθηση της καινοτομίας και της συνεργασίας μεταξύ μικρών επιχειρήσεων.

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ έκανε ξεχωριστή αναφορά στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το ΙΜΕ για την στήριξη των γυναικών αυτοαπασχολουμένων και επιχειρηματιών μικρών επιχειρήσεων, καθώς και την ενίσχυση της παρουσίας τους, τόσο αριθμητικά, όσο και ποιοτικά σε θέσεις ευθύνης στα κέντρα λήψης αποφάσεων των συνδικαλιστικών οργάνων της ΓΣΕΒΕΕ και των Ομοσπονδιών μελών της.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν από στελέχη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ οι βασικές δομές, αλλά και οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το ΙΜΕ και το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάστηκαν το Γραφείο Ισότητας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας για τις μικρές επιχειρήσεις, η Μονάδα Καινοτομίας και Συνεργατικών Σχηματισμών, καθώς και τα εκπαιδευτικά προγράμματα (σεμινάρια) που υλοποιούνται από το ΙΜΕ και ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Κορινθίας, κυρία Μαρίνα Ταουξίδη.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ν. Κορινθίας, κ. Βασίλης Νανόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας και του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, κ. Βασίλειος Παγώνης, καθώς και εκπρόσωποι κλαδικών ομοσπονδιών, αλλά και τοπικών φορέων.

Joomla Template by Joomla51.com